MARCELLO DA MILANO PRÆSENTERER PASTA-KURSUS

Lyst til at lære hvordan man laver lækre italienske retter?
Efter en stor succes med bogen Marcello Da Milano er Marcello nu klar med nye datoer for pastakurser!
Så kom og vær med når Marcello laver en masse lækre italienske retter med få gode ingredienser – og selvfølgelig med pasta al dente! Der vil blive kræset for smagsløgene og der er mulighed for at nyde et glas dejlig italiensk rødvin mens alle indtrykkene - og maden fordøjes.


Program
Arrangementet starter med en præsentation af Marcello og hans bog Marcello Da Milano. Herefter vi går i gang med at kokkerere – inddelt i grupper. De lækre retter smages og der er mulighed for at drøfte gode italienske køkkentips med Marcello.

Bemærk at der ikke laves hjemmelavet pasta på kurserne.


Marcello Passalia kommer fra Milano i Italien. Han har boet i Danmark i de sidste 15 år hvor mange danskere kender ham som en utrættelig ambassadør for Italien. Marcello er kendt af mange for hans italienske events så som italienske dage ”A taste of Italy” i Ridehuset, Operakoncerter, Butikkerne Italianissimo & Little Italy samt hans flotte bog Marcello Da Milano som tager dig på en kulturel og gastronomisk rejse til Italien. Nu kommer Marcello også til Passione.dk , Passione & Enoteca Borggade 10 , 8000 Arhus C ,kom og vær med
Vi glæder os til at se jer – ARRIVEDERCI !!


NB: Husk at tilmelde dig gruppen Pastakursus – Marcello Da Milano på Facebook. Så har du mulighed for at blive orienteret om nye pasta-kurser. For at blive orienteret om alle Marcello's events, klik ”synes godt om” på Passione & Enoteca Facebook-side.

Åbningstider

 

MANDAG-TORSDAG

12 - 22 (PIZZA FRA KL. 16)

FREDAG

12 - 24

LØRDAG

10 - 24

ADRESSE

 

Borggade 10

8000 Aarhus C

Info@passione.dk

T  /  +45 21 74 56 35 (Danmark)

​T  /  0039 - 3334278688 (Italy)

BOOKING FOREGÅR PÅ SMS TIL  21745635