Eksklusiv intimkoncert med Heidi Clements!

 

Passione overtog fornylig nabo-lejemålet og har udvidet med vinbaren Enoteca. Vi har derfor nu plads til større arrangementer og endnu flere gæster!

Med HEIDIE CLEMENS' musik kan publikum forvente melodiøse sange og melodier skrevet af Heidie Clemens. Musikken leveres som en TEATERKONCERT, da sangene bindes sammen af Heidies fortællinger om de enkelte sange og hendes tilgang til livets store og små spørgsmål.

Benny Andersen skriver:
"HEIDIE CLEMENS er et musikalsk unikum: Fremragende sanger, komponist og sangskriver på både dansk og engelsk. Tilmed er hun professionelt indrammet af to musikere på topniveau: RASMUS STEENBERG og POUL ERIK JØRGENSEN. Kort sagt, kære tilhørere: I kan glæde jer!" - Benny Andersen

Ud over god musik vil gæsterne denne aften blive budt på Marcello's special menú: En kæmpe buffet med masser af lækre italienske specialiteter og en halv flaske vin pr. person.

Pris: 459, - kr. pr. person.

Inklusiv i prisen er:
Eksklusiv koncert med HEIDIE CLEMENS
Velkomstdrink
Mange Italienske luksus-delikatesser
1/2 flaske husets vin, rød eller hvid
1 flaske vand
Is citron sorbet
Kaffe

Facebook: Heidie Clemens - sanger og sangskriver
Www.heidieclemens.dk

BEMÆRK at der er et begrænset antal pladser og de plejer at blive solgt ret hurtigt, så skynd dig at reservere plads til dig, dit firma, dine venner eller familie!
Billetter kan bookes via sms på : 21745635 - Marcello.

Åbningstider

 

MANDAG-TORSDAG

12 - 22 (PIZZA FRA KL. 16)

FREDAG

12 - 24

LØRDAG

10 - 24

ADRESSE

 

Borggade 10

8000 Aarhus C

Info@passione.dk

T  /  +45 21 74 56 35 (Danmark)

​T  /  0039 - 3334278688 (Italy)

BOOKING FOREGÅR PÅ SMS TIL  21745635